STUDION

Studion – Litet hus med magiskt ljus

Studion är belägen i vårt gästhus hemma i trädgården. Det är en mysig liten stuga som främst passar bebisar som är mellan 6 till 12 månader gamla, i en så kallad Sitter Session (men den fungerar även fint till Mommy&Me-sessionen). Det är alltså just bebisfotografi vi riktar oss till just nu och anpassat studion för. Hos oss finns förutom fina miljöer även rekvisita för utlåning. Bilderna hos oss blir tidlösa och skapade med naturliga färger och toner, men vi slinker så klart in klickar av härliga väl valda färger också. Jag fotograferar era bebisar i naturligt ljus/fönsterljus som verkligen ger en härlig känsla och skapar det där lilla extra som jag bara älskar! När ljuset verkligen inte räcker till får vi plocka fram blixten men jag har skapat ett så snarlikt fönsterljus av blixten jag bara kan, så bilderna kommer hålla samma fina känsla.

Studion är som sagt liten, men låt inte storleken lura er, för det är som rubriken beskriver ett litet hus med magiskt ljus där vi skapar fantastiska minnen av er bebis för er att njuta av livet ut!

Hos oss hittar ni även digitala bildpaket från 4995 kr och produkter av högsta kvalité för att kunna bevara era skapade minnen på bästa sätt.

Varmt välkomna att boka tid hos oss!