A true love story – Thomas och Nathalie

Ibland när tid och möjlighet finns tar jag mig an förfrågningar som är utanför min nisch (bebisporträtt). Nathalie och Thomas känner jag sedan en tid tillbaka, och detta par har varit med om livsomvälvande händelser som inte många kan föreställa sig. Det har varit toppar och djupaste av dalar men kärleken dem emellan har alltid blommat vidare och jag blir på riktigt så rörd in i själen av att se dem ihop, att se deras enormt djupa och sammanflätade kärlek till varandra. Att fotografera dem var ren magi!

Bilderna togs i samband med att de firar tio år som gifta och att de två dagar efter sessionen skulle förnya sina löften. I deras “nya jag”. Själv var jag djupt berörd när jag redigerade deras minnen och några timmar efter de sagt ja till varandra igen så lämnade jag personligen över en ask fylld med kärlek i form av deras bilder. Och tack Thomas för att du fick feeling så Tarzan “Tassan” och Jane-bilden kunde skapas, älskar den! Här kommer nu några av bilderna från deras Love Story- session som jag inte kan titta mig mätt på. Jag ser ett vackert par, resan, skörhet men enorm styrka och djupt rotad kärlek. Tack för att jag fick skapa minnen ihop med er!

Love Story - Nathalie och Thomas-1Love Story - Nathalie och Thomas-2Love Story - Nathalie och Thomas-4Love Story - Nathalie och Thomas-5Love Story - Nathalie och Thomas-9Love Story - Nathalie och Thomas-10Love Story - Nathalie och Thomas-11Love Story - Nathalie och Thomas-12Love Story - Nathalie och Thomas-16Love Story - Nathalie och Thomas-19Love Story - Nathalie och Thomas-20Love Story - Nathalie och Thomas-18Love Story - Nathalie och Thomas-21Love Story - Nathalie och Thomas-22Love Story - Nathalie och Thomas-23Love Story - Nathalie och Thomas-25Love Story - Nathalie och Thomas-26Love Story - Nathalie och Thomas-28

Leave a reply

Your email address will not be published.