BRÖLLOP- Oh Yes I do!

Din bröllopsfotograf!

Grattis till bröllopet och vad roligt att ni är intresserade av att anlita mig som bröllopsfotograf! När det gäller just bröllopsfotograferingar jobbar jag alltid i team tillsammans med en annan duktig fotograf som heter Pernilla Ahlsén. På så vis kan vi vara med och dokumentera alla delar av er stora dag och slipper välja bort sådant som sker samtidigt. Dessutom kan vi assistera varandra vid porträttfotograferingen och ta bilder ur olika vinklar. Ingen kompromiss med andra ord! Detta är en av de viktigaste dagarna i livet och vi kommer göra allt för att fånga de där speciella ögonblicken på bild så ni har minnen för hela livet.

Vi har stor erfarenhet som porträttfotografer och har redan fotograferat några brudpar. Men eftersom vårt samarbete är relativt nytt och det är vår första bröllopssäsong så håller vi på att bygga upp en gemensam portfolio och därför har vi extra förmånliga priser under en begränsad tid.

När du mejlar oss berätta gärna hur länge ni önskar att ha fotograf på plats, samt var ni gifter er och var eventuell fest hålls efter. Vi har olika paket att erbjuda så återkopplar vi med det som verkar passa er bäst. Alla bilder ni får är redigerade men det ingår även ett visst antal som är mycket noggrant redigerade och som därför blir helt magiska!

Sidan kommer uppdateras med ytterligare information men det går redan nu bra att mejla oss din förfrågan så berättar vi mer!

Kontakt: pernilla.ahlsen@gmail.com

Välkommen åter till denna sida!

Kram från Cecilia och Pernilla – Oh Yes I do!

Bröllopsfotograf_Miss_PapperistaOhYesIdo_Bröllop_FotografBröllopsfotograf_FörberedelserBröllopsfotograf_BrudgumBröllopsfotograf_Brud_HåruppsättningBröllopsfotograf_Fiorista_bukettHöstbröllop_FotografBröllopsfotograf_OhYesIdo_vinterbröllop