Elin.

Hej hej.

Hoppas ni mår bra trots denna otroligt ruggiga juni-dag. Tänkte att jag kunde ljusa upp dagen med några härliga glimtar från lilla Elins session. Vilka underbara uttryck denna tjej har alltså!

Vill också passa på att påminna om att jag just nu bloggar sessioner som jag gjorde under 2015. Jag har fortfarande paus från själva studioverksamheten (gäller både inomhus- och utomhussessioner) och man kan alltså inte boka en tid hos mig för tillfället. Däremot fotar jag så klart privat och vissa bilder måste ju bara visas så det poppar ibland upp nyare enskilda bilder med mina barn också, så lite nytt kommer det allt upp här.

Och med det sagt så kommer nu bilder från Elins stund hos mig. Och jag bestämde mig denna gång att visa alla bilder i BW. Men de levererades så klart i färg också!

1_Barnfotograf_Stockholm2_Barnfotograf_Stockholm3_Barnfotograf_Stockholm4_Barnfotograf_Stockholm5_Barnfotograf_Stockholm6_Barnfotograf_Stockholm7_Barnfotograf_Stockholm8_Barnfotograf_Stockholm9_Barnfotograf_Stockholm11_Barnfotograf_Stockholm12_Barnfotograf_Stockholm
Sen är det så att vi fick en otroligt fin känslobild när Elin INTE ville ha mössa på sig, den är bara så underbar så jag lägger in den vid sidan om här då det blev en “bonus” som sticker ut lite i känsla och redigering. Strax efter fick vi tummen upp så hon var snabbt glad efter!

10_Barnfotograf_Stockholm

Leave a reply

Your email address will not be published.