Galleri Kontrast, Nikon och Fotosidan Masters…

Alltså jag är så himla glad. Utöver mina två kameravinster (Nikon) från Fotosidan Masters där jag kom på 2:a och 3:e plats så fick en av mina bilder även detta år visas upp på Galleri Kontrast och blev utvald av Mia Klintewall ihop med 59 andra fantastiska foton! Och den 16 juni var det vernissage. Jag är fortfarande varm över denna kväll och över alla fina ord min ögonblicksbild fått. Tack!

Från Fotosidan:
Galleri Kontrasts curator Mia Klintewall har gjort ett intressant urval bland tusentals bilder som skickats in till tävlingen Fotosidan Masters.

Det blev fullt hus på Galleri Kontrast i Stockholm när det hölls vernissage för utställningen Fotosidan Masters 2016. Utställningen pågår till den 10 juli.

1_Galleri_KontrastGalleri_kontrast_Fotosidan4_Galleri_Kontrast5_Galleri_Kontrast6_Galleri_Kontrast7_Galleri_Kontrast8_Galleri_KontrastGalleri_kontrast_Nikon10_Galleri_KontrastCecilia_Svensson_E4

Här tittar jag på min bild
Cecilia_Svensson_Galleri_kontrast

Och så här taggad var jag haha…
100_Cecilia_Svensson

Vi syns!

Leave a reply

Your email address will not be published.