Gymnasielärare och blogginlägg hos Aifo

Igår fick jag ett mail från min fina gymnasielärare Lasse. Han var min fotolärare (då helt analogt) och är den där personen som som jag minns med stor värme från denna roliga, men tuffa, skoltid (min pappa var sjuk i cancer hela gymnasietiden och somnade in ca två månader efter studenten år -00). Mailet och orden i det väckte så många minnen! Det gjorde mig ödmjuk på många vis samt att det kändes som han var glad, även lite stolt över mig, och mina fotografier. Lasse hade sett en bild från mig med en liten tillhörande text i Aifos senaste nyhetsbrev…

För några dagar sedan kom nämligen ett fint litet blogginlägg om mig och min studio upp hos Aifo. Känns super-roligt för mig att genom det kunna visa fler hur man kan skapa magi trots minimal yta! Jag säger inte att det inte har sina utmaningar. För det har det, och jag kan inte skapa allt där. Men MYCKET! Redan nu har jag fått respons på inlägget och där flera skrivit hur de hittat ny inspiration till sin lilla studio efter de sett detta inlägg. Men också bett om mina bästa tips. När jag då frågade om vad som de upplever “felar” märkte jag att en gemensam nämnare var att det handlade om att fokusera på allt man INTE KAN göra i ett litet utrymme istället för att fokusera på vad man faktiskt KAN GÖRA.

Så ni med små utrymmen. Kan jag skapa, kan också ni. Titta på vad just du har framför dig att jobba med, och skapa efter det. Lär känna ditt utrymme, hitta din stil och bli mästare på just din utrustning. Börja där och se vart din väg sedan leder! Allt har sin tid.

Ni hittar blogginlägget HÄR.

Aifo_Nyhetsbrev

 

Leave a reply

Your email address will not be published.