Mina fotografier i boken Babyprops.

Hej hej.

Tänkte berätta om att jag för en tid sedan (lång tid sedan nu) fotade lite för en bok som släpps i Norge. En bok som handlar om stickning och innehåller mönster så man själv kan sticka det som finns i boken. Och den har nu nyligen haft release! Så himla roligt! Så nu tänkte jag faktiskt visa en liten mix av bilder som kommer från mig. Jag har visat någon bild här och där men väntat med att blogga då jag ville att boken skulle komma ut först. Boken heter Babyprops och skaparna till boken är Monica och May-Lill Norseth som driver Tusen og en maske. Boken är utgiven av norska Juritzen forlag. Och så här ser omslaget ut:

babyprops-forside_ferdig_hoy

Nu kommer några bilder från olika fototillfällen och jag vill verkligen säga ett stort tack till sötaste små modellerna (och deras föräldrar) Zeke, Linnea, Nikola och Hilda. Ni är bara så fantastiska! TACK!

fox_studiolullaby_barnfotograf_5fox_barnfotograf_studiolullaby_nackafox_studiolullaby_barnfotograf_1fox_studiolullaby_barnfotograf_4bamse_babyfotograf_stockholmbamse_babyfotograf_stockholm_stickningkanin_studiolullaby_stickning_tusenogenmaske5_linneakjol_stlulinneakjol_tusenogenmaske_nacka8_linneakjol_stlu3_linneakjol_stlu4_linneakjol_stlu9_linneakjol_stlu3_ting_stlukanin_sticka_barnfoto6_ting_stlu4_ting_stlu

 

Leave a reply

Your email address will not be published.