Ny blixt och bilden “Brave”

I somras gick mina blixtar sönder. Jag tror att de blev överhettade i den lilla studio jag har i den extrema och långa värmen som blev. Jag var inte helt nöjd med mina gamla blixtar och visste redan att jag ville investera i ett nytt märke. Vände mig då till Aifo för att bolla och fick så himla bra hjälp och vägledning. Blev en Elinchrom BRX 250 till mitt lilla utrymme till studio. Men ett litet utrymme kan man också skapa magi i! Och här är en av mina första testbilder, Brave, tagen med min nya kompis. Måste verkligen säga att jag är så tacksam över min blixt och med den föddes ett helt nytt skapande inom mig som ni definitivt kommer att se mer av. Jag är så pepp på framtiden!

0_Test_Elinchrom_Cecilia Svensson_PhotoByCilia_Studio Lullaby

Leave a reply

Your email address will not be published.