Ny favorit i blått

Hej.

Ja det är väl ändå lite konstigt. Jag som i vanliga fall har lite aningens svårt för blått har nu en ny favoritbakgrund i… just det, BLÅTT! Jag verkligen älskar den och har använt den mycket på sistone fast jag bara haft den så kort tid. Så jag tänkte ägna denna bakgrund ett litet inlägg. Den skiljer sig också från de flesta av mina andra bakgrunder. Den är verkligen så STOR! Så om du är fotograf och ute efter en stor bakgrund (kanske till familjefoton) utöver enfärgade pappersbakgrunder så kan jag verkligen tipsa om denna (om du har plats den håller nämligen storlek 240×500 cm). Det jag också gillar är att den är inte lika hal som pappersbakgrunderna, vilket känns bra när det är små barn som rör sig på den. Och tonen är så himlans fin.

Så ny favorit i blått kan jag verkligen rekommendera! Och den (med flera andra fina bakgrunder i olika storlekar) hittar ni hos Fotobakgrund.se . Här ser ni några exempelbilder både i färg och svartvitt:

StudioLullaby_Fotobakgrund_Fotograf_FamiljStudioLullaby_Fotobakgrund_Fotograf_SyskonStudioLullaby_Fotobakgrund_Fotograf_bw_syskonStudioLullaby_Fotobakgrund_Fotograf_FönsterljusStudioLullaby_Fotobakgrund_FotografStudioLullaby_Fotobakgrund_Fotograf_Levitation

 

Leave a reply

Your email address will not be published.