PRIS – BILDER OCH PRODUKTER

Digitala filer:

– Digitala bildpaket från 4 995 kr (för privat bruk).

Digitala filer levereras på USB (som ingår vid köp av minst 10 st digitala filer annars mejlas bilderna), de är högupplösta, fullt redigerade, anpassade för print och har ingen logga på sig. Loggade webb-versioner ingår också i dessa paket. Det finns möjlighet att köpa enstaka filer och de kostar då 995 kr/st (i digitala filpaketen erbjuds man rabatt och då kostar de från 349 kr/st – 499 kr/st beroende på vilket paket man väljer).

Produkter

Jag har även ett flertal unika och handgjorda produkter av högsta kvalité att erbjuda i studion. När ni besöker mig för er bebis porträttsession så kommer ni kunna se ett flertal produkter på plats och ni är även varmt välkomna in på ett möte i efterhand där vi i lugn och ro kan titta och prata kring olika alternativ som skulle passa just er och ert hem. Om ni köper digitala filer eller produkter (eller både och) är helt upp till er. Det jag erbjuder i produktväg är exklusiva produkter som kommer hålla för att gå i arv och skapa personlig konst i ert hem. Några exempel är:

– Image boxar
– Inramade tavlor
– Hängande fotoblock
– Touch moduler
– Handgjorda studioalbum

Bra att veta är att alla produkter hämtas upp personligen i studion, inga produkter skickas med posten. Kontakta mig för mer information och en mer fullständig prislista på cecilia@studiolullaby.se

Studio Lullaby_Cecilia Svensson_Lundeby