Vernissage på Galleri Kontrast

Igår var det återigen dags för trevligt vernissage på Galleri Kontrast i Stockholm som hålls i samband med Fotosidan och deras Masters-tävling. Detta är tredje året på raken som jag fått äran att bli delaktig i denna utställning. Men i år fick jag en stor överraskning när jag ser att TVÅ av mina bilder får hänga på utställningen! Vilken lycka!

Så här skriver Fotosidan om utställningen: Nu ställer vi ut drygt cirka 60 fantastiska bilder från Fotosidan Masters på Galleri Kontrast i Stockholm. Mia Klintewall som är ansvarig för Galleri Kontrast har gjort ett intressant urval bland de 1 910 bilder som skickades in. Utställningen pågår fram till den 9 juli. Galleri Kontrast håller öppet onsdag – fredag klockan 12–18 samt lördag och söndag klockan 12–16.

Tack Fotosidan och Galleri Kontrast!

1_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_122_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_13_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters4_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_85_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_66_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_37_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_28_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_79_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_910_Galleri_Kontrast_Fotosidan_Masters_111_Child_photography_Summer2_CanYouSeeMe

Leave a reply

Your email address will not be published.