VIP-kväll hos Scandinavian Photo

Igår var jag inbjuden till en exklusiv förhandsvisning av Scandinavian Photo´s nya butik på Vasagatan 14 i Stockholm. En dröm hur centralt och lätt-tillgängligt butiken ligger. Idag, torsdagen den 25 jan 2018, öppnar butiken för allmänheten och jag kan bara tänka hur mycket besökare de kommer få idag! Och missa inte att det händer massa spännande föreläsningar i helgen. Här finns lite mer info att ta del om och så här skriver Scandinavian Photo om deras nya butik:

Nordens första mötesplats och upplevelsecentrum för allt inom foto och video. När dörrarna slås upp till den 865 kvadratmeter stora butiken i början på 2018 kommer det vara till en helt ny typ av mötesplats för alla foto- och videointresserade oavsett kunskapsnivå. Våra öppettider kommer att vara generösa och servicen förstklassig. Förutom ett brett utbud av produkter och touch and try-sektioner innefattar den nya butiken en studio som man kan hyra, printavdelning med eget printlab, ett brett hyrsortiment, kurs- och föreläsningslokaler, serviceavdelning och worklounge med plats för fotografer att arbeta, nätverka och ta en kopp kaffe. Vi har även en avdelning helt anpassad för pro- och företagskunder samt en shop-in-shop för vårt systerbolag SPART Online Gallery For Art. Välkommen till en plats av inspiration och passion för bild.

Jag var där och skålade in denna otroligt fina butik med ett flertal andra inbjudna gäster. Det bjöds på gott tilltugg, fika, kaffe fina möten och en härlig goodiebag på slutet. I goodiebagen hittades bland annat en av mina posters (Beautiful Burst) ihop med lite smått och gott samt fina erbjudanden. För er som inte vet så säljs nu en del av min fotokonst via Scandinavian Photo och Spart Online Gallery. Och är ni nyfikna så hittar ni hela mitt galleri HÄR och det kommer uppdateras med jämna mellanrum. Och jag känner mig hedrad att kliva in i denna fantastiska butik och hitta dessa två foton på deras väggar ihop med annan underbar konst:

Spart_Poster_Shine On Me Spart_Poster_We Rise With The Sun
På “Spart-avdelningen” kan man även bläddra runt bland de posters som säljs där direkt i butiken. Det är ett axplock i butik och fler posters hittas såklart online, men det var så roligt att stå och bläddra bland ett flertal fantastiska posters och se flera från en själv mitt bland dem också. Toppen att kunna se dem live och ta hem favoriterna! Här är mina bilder som finns i butik just nu:

Spart_Poster_Beautiful BurstSpart_Poster_Another FlowerSpart_Poster_SprawlSpart_Poster_Hello SkySpart_Poster_Im On My WaySpart_Poster_Flower Girl

För en själv att se sina bilder i ett sammanhang som igår är verkligen så otroligt roligt! Det var ju hos Scandinavian Photo jag tog mina första stappliga större “inköps-steg” i början av min fotoresa när det gällde att uppgradera kamerahus och objektiv.. men ack vad lite jag visste då, men tacka gudarna för den hjälp de gav och det blev så rätt!

Jag fotade även lite under kvällen och avslutar med några av dessa foton. Vill även tacka svägerskan för fin-fint sällskap. Och tack för alla trevliga möten, bland annat med Mia Galde. Våra posters hängde mot varandra och gav ett så fint uttryck ihop. Så det förevigade vi. Kan varmt rekommendera alla foto och film-intresserade, nybörjare som proffs, att besöka denna fantastiska butik (som verkligen är mer än “bara” en butik) med ytterst hjälpsam personal. Tack för en mycket trevlig kväll Scandinavian Photo!

Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_1Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_2.1Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_2Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_3Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_4Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_5Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_6Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_9Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_10Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_11Scandinavian Photo_Spart Online Gallery_Invigning_12

Leave a reply

Your email address will not be published.